ΔΙΑΝΟΜΗ

Μέσα από ένα σύγχρονο στόλο 21 ιδιόκτητων οχημάτων, εξασφαλίζει για τα φαρμακεία άμεση διανομή, με 3 παραδόσεις ημερησίως στους συμφωνημένους χρόνους.
Ο στόλος διαθέτει σύστημα τηλεματικής, ώστε να είναι γνωστή η ακριβής τοποθεσία του κάθε οχήματος.
Επιπλέον για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας καλύπτει εκτάκτως κάθε επείγουσα παραγγελία.
Συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, οι επαγγελματίες οδηγοί μας φτάνουν έως και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές, ανεξαρτήτως καιρού, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των φαρμακείων και των ασθενών.

ΔΙΑΛΟΓΗ

Η Φαρμακαποθήκη Απ. Παπανικολόπουλος Α.Ε. διαθέτει σύγχρονο σύστημα αυτόματης διαλογής προϊόντων (robot) που πλαισιώνονται με μηχανοκίνητους ιμάντες μεταφοράς και scanners ταυτοποίησης προϊόντων (RF) τελευταίας τεχνολογίας. 
Εφαρμόζοντας τις σύγχρονες μεθόδους διαλογής, επιτυγχάνεται όχι μόνο η αύξηση της παραγωγικής ικανότητας, αλλά και ο περιορισμός των λαθών διαλογής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η διακίνηση των προϊόντων γίνεται με το σύστημα (FIFO) First In – First Out.
Για την ασφαλή και ορθή μεταφορά των προϊόντων χρησιμοποιούνται ειδικά πλαστικά κιβώτια, ενώ για τη διακίνηση των ευπαθών η διανομή τους γίνεται σε ειδική συσκευασία.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, 16 πλήρως εκπαιδευμένα άτομα είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και με υπευθυνότητα για την άρτια υλοποίηση των παραγγελιών σας, αλλά και για την επίλυση οποιουδήποτε άλλου ζητήματος αφορά τις υπηρεσίες που παρέχονται από τη φαρμακαποθήκη Απ. Παπανικολόπουλος Α.Ε.

Διαχείριση ληξιπρόθεσμων

Εξάμηνα: 1o εξάμ. Ιανουάριος‐Ιούνιος και 2ο εξάμ. Ιούλιος‐Δεκέμβριος
Επιστροφές γίνονται δεκτές, για προϊόντα αγορασμένα με τιμολόγια της εταιρείας μας, 5‐15 κάθε μήνα με εξαίρεση τους μήνες ΙΟΥΝΙΟ ‐ ΙΟΥΛΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ‐ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ που δεν δεχόμαστε επιστροφές, λόγω κλεισίματος ή απογραφής των εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.

Πιστοποιήσεις

Η Απ. Παπανικολόπουλος Α.Ε. είναι πιστοποιημένη από το διεθνούς εγκυρότητας φορέα TÜV NORD, κατά ISO 9001:2015. Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, αφορά τις δραστηριότητες εμπορίας, αποθήκευσης και διανομής φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων καθώς και ειδών φαρμακείου.
Επίσης, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 1348/04, του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, διαθέτει ακόμα μία πολύ σημαντική πιστοποίηση για εμπορία, αποθήκευση και διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων μίας χρήσης.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.

Διαδικασίες ανακλήσεων

Οι ανακοινώσεις της ενότητας “Διαδικασίες ανακλήσεων” προέρχονται από την επίσημη σελίδα του Ε.Ο.Φ.

Πατήστε το κουμπί για να μεταφερθείτε στη σελίδα ανακλήσεων του Ε.Ο.Φ.